Въведете модела на вашия компютър и намерете всичко за него. Не намирате каквото търсите - обадете ни се!


Описание: Предстои ви закупуване на нов компютър, ние можем да ви предложим оптималния за вас вариянт, напълно съобразен с изискванията ви.

Описание: Нов компютър... или да избера компютър втора употреба? Статията ще ви помогне да направите точния избор.

Описание: Трябваше да конфигурираме хем много мощна машина, с която ще се работи почти денонощно, хем трябваше да остане сравнително тиха

Описание: Наскоро приехме за ремонт геймърски лаптоп DELL Alienware 17.  Още при вземането му забелязахме, че нещо се търкаля из него...

Описание: Сервизът на Сириус Къмпютърс предлага качествен извънгаранционен сервиз на смартфони и таблети от всички марки.

Описание: Сервизът на SIRIUS Computers предлага на своите клиенти гаранционна и извънгаранционна поддръжка, профилактика, диагностика и ремонт на лаптопи и компютри Dell.

Описание: Доверете сервизирането на Вашето Lenovo на професионалисти!

Описание: Сервизът на SIRIUS Computers предлага на своите клиенти гаранционна и извънгаранционна поддръжка, профилактика, диагностика и ремонт на лаптопи Sony Vaio.

Описание: Официално се преименуваме на Сириус Къмпютърс ЕООД (на латиница Sirius Computers), като промяната касае само името на фирмата. Всички останали атрибути като ЕИК номер, ДДС номер, адрес по регистрация и МОЛ остават непроменени.

Описание: Тук можете да намерите нашата ценова листа за сервизни услуги.

Описание: Това е възможно най-неприятната повреда на лаптоп, често водеща до невъзстановими последствия.

Описание: На всеки се е случвало да разлее чаша на масата, лошо е ако я разлеете върху лаптопа си. Какво е добре да направите в случая ще научите от тази статия.

Описание: Най-честите проблеми след прегряване на лаптопите са свързани с така нареченото отлепяне на BGA чипсетите.

Описание: Защо са необходими профилактиката и почистването за Вашият лаптоп? Основната причина за проблемите и дефектите при съвременните лаптопи идват от охлаждането. Както всяко друго устройство, така и лаптопите се нуждаят от определени грижи за да ни служат вярно по-дълго време.